24.9.05

Yömyöhäistä fiilistelyä Jethro Tullin tahtiin

Viimeisimmästä kirjoituksesta onkin aikaa, syynä tietenkin oma laiskuuteni enemmän kuin mikään muu. Mitäs tässä onkaan tapahtunut, ei oikeastaan mitään. Lukuunottamatta viime viikonlopun bileitä, mutta niistä en uskalla kirjoittaa, tätä tekstiähän saattaa erehtyä lukemaan jokin pelottava auktoriteetti (Poliisi, Äiti, Jehovan Todistajat...).

Mutta nyt olen päässyt kyynärsauvoista kokonaan eroon, tänään lähdin ensimmäistä kertaa pidemmälle kävelylle ilman sauvoja ja vaikka ei tuo kävely aivan täysin luonnistukaan niin en enää jaksa kyynärsauvoja käytellä.

Eihän mun pitänyt tällä viikolla juoda alkoholia, mutta sattui käymään niin, että Juhani pääsi kuukauden gineksen jälkeen lomille ja pakkohan sitä oli juhlistaa. Istuttiin iltaa Tuulensuussa ja Höyryssä. Mukavaa illanviettoa ilman ihmeellisiä tapahtumia. Tosin sain Juhaninkin innostumaan piipunpoltosta, uhkaili itsekin hankkia piipun. Saa nähdä...

En tiedä onko tätä blogia lukenut kukaan, jos joku sattuu lukemaan niin pistäkää jotain kommenttia, että säilyy into kirjoittaa. Vaikka lähinnä omaksi iloksenihan kuitenkin kirjoittelen...

Jethro Tull soi, keitän teetä, syön linssikeiton jämistä leipomaani leipää. Jos kohta rahaa vielä tippuisi tilille niin elämä olisi komeasti mallillaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jethro Tull on oikein hyvää fiilistely musaaa. Hyvä valinta. Hullu huilumies on nimensä veroinen.