13.11.05

Tyrmäystippojen syvin olemus

"Ravintolapöytään uupunut ja valokuvatuksi joutunut kansanedustaja Markku Rossi (kesk) on vakuuttunut siitä, että hänen lasiinsa sujautettiin tyrmäystippoja kuopiolaisessa yökerhossa." (Ilta-Sanomat 12.11.2005)

Helvetti soikoon, minä olen jättänyt lasini vartioimatta kapakassa kymmeniä kertoja, juonut puolituttujen, ja välillä tuntemattomienkin, laseista. Sen jälkeen uupunut kapakassa, mutta en silti lähde syyttämään tyrmäystippoja. Turha uupumista on selitellä millään muulla kuin sillä, että teki mieli vetää pleksit. Suurimmalla osalla suomalaisista ei pitäisi olla mitään moralisoitavaa asiaan.

Miksi kukaan edes haluaisi tunkea tyrmäystippoja jonkun Markku Rossin lasiin. Minä en ainakaan ennen tätä myrskyä tyrmäystipoilla maustetussa vesilasissa kuullut koko tyypistä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minä arvostan ainakin paljon enemmän tällaista rehellistä "teki mieli vetää pleksit"-tyyppistä selitystä. Tyrmäystipat kuullostaa ärsyttävän tekopyhältä selitykseltä. Tällainen selitys antaa kuvan ihmisestä, joka ei kykene vastaamaan teoistaan, vaan vierittää omat mokansa muiden niskoille.